Werken bij

De Vries Zantman Advocaten in Capelle a/d IJssel heeft ruimte voor nieuwe collega’s, zowel een beginnend als gevorderd advocaat-stagiaire (m/v).

We zoeken een man/vrouw die zijn/haar universitaire studie volledig heeft afgerond, en hoge ambities heeft om een bekwaam advocaat te worden en te zijn.

We bieden een prettige, open en informele werksfeer in een modern en goed geoutilleerd kantoor, in het centrum van Capelle a/d IJssel.

Onze dienstverlening kenmerkt zich  door korte lijnen, servicegerichtheid, en de gedrevenheid om een (zeer) goed resultaat voor onze cliënten te realiseren. Hier staat ons kantoor sinds de oprichtingsdatum in 1985 ook om bekend.

De Vries Zantman Advocaten is met een 4-tal advocaten en ondersteunend personeel werkzaam op een aantal specifieke rechtsgebieden, die op onze website zijn vermeld. In deze rechtsgebieden zijn wij gespecialiseerd.

Indien je aanleg en voorkeur hebt voor een specialisatie, of bij voorkeur voor tenminste 2 rechtsgebieden, dan heb je op ons kantoor volop mogelijkheden je hierin (verder) te bekwamen.