Bel ons: 010 - 442 08 88 | of | 0180 - 51 69 11 info@advocateninfo.nl

Over De Vries Zantman Advocaten

Welkom op de internetsite van De Vries Zantman Advocaten

Een succesvol en zeer bekend advocatenkantoor in Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel, gevestigd sedert 1985.

Zowel zakelijk als privé kunt u te maken krijgen met een juridisch geschil of een probleem. In dat geval bieden de gespecialiseerde advocaten van De Vries Zantman Advocaten uitkomst. Via deze site willen wij u nader informeren over de juridische dienstverlening door onze advocaten in Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel.

bedrijven en particulieren

De Vries Zantman Advocaten verricht haar werkzaamheden vooral voor bedrijven en particulieren. Onze zakelijke cliënten zijn onder meer: ondernemers, directeur groot-aandeelhouders (DGA’s), B.V.’s, het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), firma’s, vrije beroepsbeoefenaars, ZZP’ers, topsporters, gemeenten, VVE en stichtingen. Particulieren verzoeken onze advocaten onder meer hun belangen te behartigen in kwesties van:  eigendom en aansprakelijkheid, schadeclaims, arbeid en ontslag, echtscheiding (en eigen onderneming), kinder- en partneralimentatie, etc.

professionele steun

De advocaten en medewerkers van De Vries Zantman Advocaten  zijn gedreven om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen. De gespecialiseerde advocaten staan bekend om hun effectieve aanpak van complexe zaken. In adviezen en – zonodig – in procedures  kunt u rekenen op onze professionele steun, expertise, en jarenlange (proces)ervaring, ook op fiscaal gebied.

Nederland

Hoewel de meeste cliënten afkomstig zijn uit de regio Rotterdam – Den Haag – Gouda, en de regio Krimpen a/d IJssel – Schoonhoven – Gouda, zijn onze advocaten vanuit de kantoren in Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel (inter)nationaal werkzaam.

De advocaten declareren op uurbasis of declareren een met u afgesproken vast bedrag. In het geval u als bedrijf of als particulier een rechtsbijstandverzekering heeft, worden uw advocaatkosten in gerechtelijke procedures door de verzekeringsmaatschappij (o.a. ARAG, DAS, Achmea, Interpolis, Nationale-Neder-landen) aan ons kantoor geheel vergoed. De Vries Zantman Advocaten is een High-Trust kantoor. Een eerste afspraak is in de meeste gevallen vrijblijvend en kosteloos. U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

rechtsgebieden

Voor informatie over onze werkzaamheden kunt u het specifieke rechtsgebied of onze themawebsites aanklikken.

resultaat

Cliënten van De Vries Zantman Advocaten blijken bijzonder tevreden te zijn over de dienstverlening op het gebied van het bereikte resultaat, de juridische- en fiscale kennis, de communicatie, het overbrengen van standpunten en de snelheid van behandeling. Daar staan wij om bekend.

contact

Mocht u een advocaat en rechtsbijstand nodig hebben, belt  u ons dan zo spoedig mogelijk.  U kunt ons uiteraard gratis en vrijblijvend bellen. Wij helpen u graag. Wij maken graag een afspraak met u. Hierna kunt u rekenen op onze professionele steun, zodat u er niet-langer alleen voor staat.