Over De Vries Zantman Advocaten

Zowel zakelijk als privé kunt u te maken krijgen met een juridisch geschil of een probleem. In dat geval bieden de gespecialiseerde advocaten van De Vries Zantman Advocaten uitkomst. Via deze site willen wij u nader informeren over de juridische dienstverlening door onze advocaten in Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel.

Bedrijven en particulieren

De Vries Zantman Advocaten verricht haar werkzaamheden vooral voor bedrijven en particulieren. Onze zakelijke cliënten zijn onder meer: ondernemers, directeur groot-aandeelhouders (DGA’s), B.V.’s, het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), firma’s, vrije beroepsbeoefenaars, ZZP’ers, topsporters, gemeenten, VVE’s en stichtingen. Particulieren verzoeken onze advocaten onder meer hun belangen te behartigen in kwesties van: eigendom en aansprakelijkheid, schadeclaims, arbeid en ontslag, strafzaken, echtscheiding (en eigen onderneming), kinder- en partneralimentatie, etc.

Professionele steun

De advocaten en medewerkers van De Vries Zantman Advocaten  zijn gedreven om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen. De gespecialiseerde advocaten staan bekend om hun effectieve aanpak van complexe zaken. In adviezen en – zonodig – in procedures  kunt u rekenen op onze professionele steun, expertise, en jarenlange (proces)ervaring, ook op fiscaal gebied.

Nederland

Hoewel de meeste cliënten afkomstig zijn uit de regio Rotterdam – Den Haag – Gouda, en de regio Krimpen a/d IJssel – Schoonhoven – Gouda, zijn onze advocaten vanuit de kantoren in Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel (inter)nationaal werkzaam.

Kantoren

De Vries Zantman Advocaten is een samenwerkingsverband van de zelfstandige advocatenkantoren: De Vries Advocaten & Fiscalisten en Advocatenkantoor Zantman. De samenwerking telt 4 advocaten.

1. De Vries Advocaten & Fiscalisten, KvK 65119282, Kanaalweg 65 2903LR Capelle aan den IJssel.
Onder De Vries Advocaten & Fiscalisten ressorteren de advocaten mr. R.H. de Vries, mr. K.H. de Vries en mr. N. Slingerland.

2. Advocatenkantoor Zantman, KvK 53183347, Raadhuisplein 125, 2922AL Krimpen aan den IJssel.
Onder Advocatenkantoor Zantman ressorteert advocaat mr. R. Zantman.

In de opdrachtbevestiging wordt vastgelegd met welk kantoor de overeenkomst van opdracht wordt gesloten.

Tarieven

De advocaten declareren op uurbasis of declareren een met u afgesproken vast bedrag. In het geval u als bedrijf of als particulier een rechtsbijstandverzekering heeft, worden uw advocaatkosten in gerechtelijke procedures door de verzekeringsmaatschappij (o.a. ARAG, DAS, Achmea, Interpolis, Nationale-Nederlanden) aan ons kantoor geheel vergoed. De Vries Zantman Advocaten is een High-Trust kantoor. Een eerste afspraak is vrijblijvend en in de meeste gevallen kosteloos. U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

Rechtsgebieden

Voor informatie over onze werkzaamheden kunt u het specifieke rechtsgebied aanklikken.

Resultaat

Cliënten van De Vries Zantman Advocaten blijken bijzonder tevreden te zijn over de dienstverlening op het gebied van de juridische- en fiscale kennis, de communicatie, het overbrengen van standpunten en de snelheid van de behandeling. Daar staan wij om bekend.

Mocht u onverhoopt met onze dienstverlening niet geheel tevreden zijn dan kent ons kantoor een interne klachtenregeling, zoals alle advocatenkantoren in Nederland.  Uw klacht wordt vanzelfsprekend behandeld door een andere advocaat op ons kantoor dan de advocaat die uw zaak heeft behartigd.

Contact

Mocht u rechtsbijstand van een deskundig advocaat nodig hebben, belt  u ons dan zo spoedig mogelijk.  U kunt ons kantoor uiteraard gratis en vrijblijvend bellen.  Onze advocaten helpen u graag. Wij maken graag een afspraak met u. Hierna kunt u rekenen op onze professionele steun, zodat u er niet-langer alleen voor staat.