Tarieven

Wij vinden het belangrijk dat u van te voren weet wat het inschakelen van een advocaat van De Vries Zantman Advocaten kost. Om die reden vindt u hier de tarieven van onze specialisten.

Juridische oplossingen voor een vaste prijs

Het inschakelen van een advocaat hoeft geen onverwachte kosten met zich mee te brengen. Na afloop van het kennismakingsgesprek maken wij graag een offerte waarin wij een inschatting van de tijdsbesteding en de kosten geven.

Heldere en vaste uurtarieven

De Vries Zantman Advocaten declareert in het algemeen op basis van een helder uurtarief, en steeds per 4 weken. In ieder stadium van onze werkzaamheden wordt u op de hoogte gehouden van de bestede uren. U houdt dan steeds het overzicht en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij rekenen geen kantoorkosten. Kosten van derden, zoals kosten van de deurwaarder, behandelingskosten van de rechtbank (het zgn. griffierecht), etc. dient u ons altijd te vergoeden.

Niet altijd is het nodig voor een juridisch probleem of vraag de hulp van een advocaat in te schakelen indien het werk ook gedaan kan worden door een HBO-jurist. Bij De Vries Zantman Advocaten werken ook HBO-juristen.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Ons telefoonnummer: 010 – 4420888 of 0180 – 516911
E-mail: info@advocateninfo.nl