Incassozaken

MKB Incasso hulp – Doeltreffend met respect voor uw klant

Te laat of niet betalende klanten kosten u als MKB’er veel tijd en geld. Tijd en geld die u beter kunt gebruiken om te ondernemen. De advocaten van de MKB legal desk van De Vries Zantman Advocaten helpen u als MKB’er – of als particulier – uw openstaande rekeningen doeltreffend te incasseren. Helder juridisch onderbouwd, doeltreffend en met respect voor uw klant. Wacht niet te lang met onbetaalde rekeningen en raadpleeg onze MKB legal desk juristen voor de mogelijkheden.

Incasso van vorderingen, door heel Nederland no cure no pay incasso

Op het gebied van professionele no cure no pay incasso onderscheidt De Vries Zantman Advocaten al 35 jaar door kwaliteit, snelheid en doeltreffendheid.

No cure no pay: voor incasso geldt geen uurtarief.

Je betaalt alleen kosten op basis van behaald resultaat. De kosten worden – zoveel mogelijk – verhaald op je debiteur.

Wat doen onze advocaten incassozaken voor je organisatie?

Binnen 1 werkdag na je incasso-opdracht ontvangt je debiteur een laatste sommatie van De Vries Zantman Advocaten. Indien betaling uitblijft worden direct juridische maatregelen genomen. Afhankelijk van de situatie kan een kort geding worden gestart, beslag worden gelegd of het faillissement worden aangevraagd. Maatregelen die alleen een advocaat kan bieden.

Hoe geef je de opdracht aan De Vries Zantman Advocaten?

Je hoeft alleen het formulier in te vullen en te versturen. Ga direct naar het contactformulier.

Waarom een advocaat in plaats van een deurwaarder of incassobedrijf?

Alleen een advocaat kan het incasso combineren met conservatoir beslag of een faillissementsverzoek en zelfs een kort geding. Vorderingen boven € 25.000 kunnen bovendien alleen door een advocaat voor de rechtbank worden gebracht. De kosten blijven beperkt – no cure no pay – incasso. Onze advocaat kan ook een juridisch verweer van je debiteur deskundig beoordelen, zodat verrassingen worden uitgesloten.

Voor meer informatie over onze incassodienst neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 010 – 4420888