Huurrecht

Advocaten huurrecht- en vastgoedrecht voor particulieren en ondernemingen

De gespecialiseerde advocaten van De Vries Zantman Advocaten adviseren, onderhandelen en procederen jaarlijks in vele vastgoedzaken voor particulieren en ondernemingen, vanaf de eerste onderhandelingsfase tot het bereiken van het gewenste resultaat. Daarnaast treden wij veelvuldig op voor Verenigingen van Eigenaars of Eigenaren(VvE). Ook treden onze advocaten regelmatig op voor de leden van de Vereniging Eigen Huis. Indien een geschil niet in onderling overleg in der minne kan worden opgelost, worden uw belangen bij de rechter en in arbitrage op zeer bekwame wijze behartigd.

U kunt bij ons terecht voor

  • het opstellen of beoordelen van huurovereenkomsten (woon-, kantoor-, en bedrijfsruimte);
  • advisering bij rechten en plichten van huurders en verhuurders;
  • advisering bij koop en verkoop van onroerend goed;
  • advisering bij verborgen gebreken;
  • kwesties betreffende Verenigingen van Eigenaars (VvE).
  • advisering en procederen in geschillen m.b.t. onroerend goed

Voor meer informatie over het huurrecht en uw mogelijkheden bij een huurgeschil met uw huurder of verhuurder van een woning, bedrijfspand of kantoorpand, starten wij binnenkort een gratis informatie website over huurrecht.

Heeft u een huurgeschil of heeft u vragen over gebreken aan een huurwoning of kooppand, kantoorpand of bedrijfspand. Wilt u de huurbetaling opschorten, heeft u een huurachterstand of betaalt uw huurder niet en wilt u de huurovereenkomst zo mogelijk in kort geding beëindigen, neem dan nu contact op met onze ervaren advocaten in Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel.

Huurrecht. Wijzigingen in het huurrecht