Coronavirus (COVID-19)

Uw advocaat tijdens het coronavirus

Omdat de vraag naar het verlenen van rechtsbijstand door ons kantoor ook in deze tijd van het coronavirus groot blijft, informeren wij u graag op welke wijze wij naast de richtlijnen van de overheid –  de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen hebben genomen.

  • De Vries Zantman Advocaten volgt de gebeurtenissen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend, en volgt het advies van de gezondheidsautoriteiten op.
  • De gezondheid van onze cliënten en advocaten heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.
  • Bij uw bezoek zullen wij geen handen schudden en houden wij gepaste afstand van ca. 1,5 à 2 meter.
  • Slechts 1 cliënt is gelijktijdig tot ons kantoor toegelaten. Er bevinden zich op het moment van uw bezoek aan ons kantoor aldus geen andere cliënten in ons kantoor.
  • Alle spreek- en vergadertafels worden voorzien van transparante grote (plexi)glas schermen, die u en onze advocaat fysiek van elkaar gescheiden houdt.
  • Alle advocaten zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen regelmatig hun handen, en zo wordt de bezoekruimte na ieder bezoek gepast gereinigd.

Let op: Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Dan is uw geplande bezoek aan ons kantoor momenteel niet-mogelijk. Wij vragen u ons te mailen of te bellen, zodat wij een nieuwe afspraak kunnen plannen. Uiteraard zijn telefonische consulten en is telefonisch overleg met onze advocaten mogelijk. Als u specifieke zorgen heeft, neem dan direct contact op met uw gebruikelijke contactpersonen bij De Vries Zantman Advocaten.

Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19 ) is te vinden op de site van het RIVM